Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De hairstroke techniek met nano-naald machine is een speciale techniek die een ‘natuurlijke’ look aan jouw wenkbrauwen geeft.

De naaldmodule zorgt dat pigment, die ingebracht wordt in de bovenste huidlaag, beter hecht en meer volume creëert. De naaldjes zijn flinterdun en kunnen hele dunne strokes maken die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

De hairstroke -techniek is een prachtige methode om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te geven.

De behandeling is inclusief 1 nabehandeling binnen 90 dagen.

Voorzorg PMU Brows

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle informatie goed door hebt gelezen. 

24 uur voor de behandeling:
Geen cafeïne, groene thee, alcohol, drugs, aspirine, vitamine E of andere bloed verdunnende medicijnen innemen. Dit beïnvloed de bloedsomloop en kan je tijdens de behandeling gaan bloeden. Een gevolg hiervan is dat het pigment slechter wordt opgenomen in de huid.

Tot 1 week voor de behandeling

De wenkbrauwen tot minimaal een week voor de behandeling niet meer erven.

2 weken voor de behandeling

De huid zo min mogelijk blootstellen aan de zon en/of zonnebank. Ook mag er geen peeling worden aangebracht aan het gezicht.

Nazorg PMU Brows

na de behandeling

De eerste paar uur na de behandeling zal er wat wondvocht ontstaan. Dit mag je met een vochtig watje weg deppen zodat zo weinig mogelijk korstvorming ontstaat. De eerste week na de behandeling kan het zijn dat de kleur nog te donker is. De wenkbrauwen kunnen breder en donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Dit trekt echter na een paar dagen bij. Raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan met je vingers!

1 t/m 10 dagen na de behandeling
Vermijdt de eerste 48 uur contact met water, en probeer ze de hele week zo droog mogelijk te houden. Gebruik maken van de sauna, zwembad en blootstellen aan de directe zon zijn niet toegestaan. Smeer je wenkbrauwen tijdens de genezingsproces met een factor 50 voordat ze bloot gesteld worden aan de zon. Omdat het zweet de pigmentatie kan aantasten wordt het sporten in deze periode afgeraden. Daarnaast mag er geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen. Heel belangrijk om te onthouden is dat je absoluut niet aan de korstjes mag krabben en of ze lostrekken. De korstjes moeten er op een natuurlijke manier zelf vanaf vallen.

2 weken na de behandeling
De korstjes zijn er voor het grootste gedeelte af en het pigment lijkt veel lichter te zijn geworden. Dit hoort bij het proces. Het pigment zal binnen een aantal weken weer wat donkerder kleuren. Laat de rest van de korsten er volledig zelf vanaf vallen. Gebruik geen crèmes met fruitzuren en vitamine A op de gepigmenteerde plaats. Ook raden wij tot 6 maanden na de benadeling aan om geen gebruik te maken van chemische peeling.

Binnen 8-12 weken na de behandeling is het tijd voor de nabehandeling (touch up). De plekjes die er tijdens de genezing af zijn gevallen, worden tijdens de nabehandeling opnieuw gevuld. De nazorg moet dan ook wel opnieuw gevolgd worden. De wenkbrauwen zullen sneller genezen dan na de eerste behandeling.